De Kapel – Parkweg 139

e69de3db-bbfa-4e34-adb6-0b41e6157994

De Kapel is onze multifunctionele ruimte aan de Parkweg, nummer 139, die we kunnen gebruiken voor clubs, catechisatie en andere samenkomsten. Voor bijeenkomsten die betrekking hebben op onze gemeente, kunt ook u gebruik maken van De Kapel. Bekijk voor beschikbaarheid de agenda van De Kapel via onderstaande knop. Hier wordt bijgehouden wanneer er al activiteiten gepland staan. Zo kunt u eenvoudig zien of de ruimte in principe beschikbaar is op het door u gewenste moment.

Let op: reserveringen zijn altijd onder voorbehoud. Alleen definitieve boekingen worden in de online agenda opgenomen. Het kan dus zijn dat er een voorlopige reservering is, die nog niet in de agenda verwerkt is. Een reservering is pas definitief, indien u dat via email via de beheerder bevestigd hebt gekregen.

Let op: De agenda wordt standaard in de maandweergave getoond. Rechts bovenaan de agenda kunt u ook voor weekweergave kiezen. Op deze manier ziet u meer details over de duur van reeds geplande activiteiten. Houdt rekening met een korte uitloop van activiteiten. Plant u de volgende activiteit alstublieft met circa 15-30 minuten tussenruimte.

9c5cee33-8ea2-4be3-a406-cd7cf49203b9Is De Kapel in de agenda nog vrij? Dan kunt u een verzoek doen voor het gebruik van de ruimte. Stuur uw verzoek naar dekapel@ngkdepelgrim.nl. De beheerders van De Kapel zullen u dan laten weten of uw reservering rond is, waarna uw activiteit definitief wordt toegevoegd in de agenda van De Kapel.

Gebruiksregels
De Commissie van Beheer heeft gebruiksregels opgesteld voor het gebruik van De Kapel. Het is belangrijk deze vooraf aan het gebruik van de ruimte zorgvuldig door te lezen. De regels kunt u hier downloaden.

Bekijk de agenda van De Kapel

NGK de Pelgrim
NGK de Pelgrim