Welkom bij Meet-Inn!

Inloopcentrum Meet-Inn is al jarenlang  een bekend begrip in Ede. Ooit wel eens over de drempel van Meet-Inn geweest? Zo niet, dan nodigen we u van harte uit dat eens te doen!

U zult dan allemaal verschillende mensen ontmoeten. Amara bijvoorbeeld. Zij is gevlucht uit Eritrea. Na een lange reis is ze terechtgekomen in de Noodopvang in Ede. Ze wil heel graag in Nederland blijven, waar het veilig is. Daarom wil ze zo snel mogelijk Nederlands leren! Iedere vrijdagmiddag komt ze met een groep landgenoten naar één van de taalgroepen van Meet-Inn. Ze lachen wat af en iedere week leren ze wat bij. “Goedemiddag!” roept ze je toe, als ze je ziet.

Of Gerrit. Een man met een licht verstandelijke beperking. Hij woont zelfstandig, maar thuis een warme maaltijd bereiden is moeilijk voor hem. Op een dag ontdekte hij Meet-Inn en nu eet hij vier dagen in de week mee. Gerrit is bijdehand en humoristisch, het is altijd gezellig als hij er is. Gerrit zegt zelf: “Het gaat een stuk beter met mijn gezondheid sinds ik in Meet-Inn eet. Het eten is gezond en altijd lekker.”

Twee heel verschillende mensen die allebei hun plek in Meet-Inn gevonden hebben. En velen met hen. Er wordt in Meet-Inn wat afgepraat en gelachen en koffiegedronken. De vrijwilligers van Meet-Inn zorgen voor een luisterend oor, een gezellige sfeer, een veilige omgeving.

Meet-Inn zet namens de kerken de deuren open voor iedereen die behoefte heeft aan gezelligheid, een luisterend oor en soms een bemoedigend gebaar. In de praktijk zijn dit vaak kwetsbare mensen. Wilt u helpen hen een warme en veilige plek te bieden? U kunt zich als vrijwilliger voor Meet-Inn inzetten!

Momenteel zijn er de volgende vacatures:

  • Gastheren en gastvrouwen bij de Open Inloop (minimaal 4 uur per maand)
  • CoördinatorOpen Inloop of Taalgroepen (minimaal 4 uur per week)
  • Schoonmakers (minimaal 2 uur per week)

Kijk op www.meet-inn.nl voor meer informatie en de actuele vacatures. Of, kom gewoon eens langs!

Elise den Boer, coördinator


Terug naar nieuwsoverzicht
NGK de Pelgrim
NGK de Pelgrim