Vrijwilligers gevraagd voor natuuronderhoud Zuid-Ginkel

Van harte ondersteund door de werkgroep Groene Genade: De gemeente Ede vraagt terreinbeheerder/christelijke natuurorganisatie A Rocha Ede-Bennekom om ondersteuning voor onderhoud van de Zuid-Ginkel. Het onderhoudsbetreft vrijwilligerswerk en bestaat uit het verwijderen van bosopslag, het stimuleren van groei van struiken en zo. Op de Zuid-Ginkel bevindt zich een gedeelte van een oud (fossiel) beekdal, dat onderhoud vraagt.

A Rocha vraagt nu of er vanuit de groene kerken in Ede belangstelling bestaat om deel te nemen aan enkele werkdagen om een gedeelte van dit beekdal te willen onderhouden. Bij voldoende belangstelling zal A Rocha een nadere kennismaking ter plaatse organiseren. De gemeente Ede zal zorgen voor gereedschap.

Je helpt A Rocha om vanuit ons geloof bij te dragen aan de zorg voor Gods prachtige schepping. Een bijdrage die veel waardering krijgt vanuit de natuurorganisaties waarmee A Rocha samenwerkt.

Voor meer informatie over deze oproep: John Smits (bennekom@arocha.org) of Alex Sytsma, voorzitter werkgroep Groene Genade (NGK de Pelgrim Ede)


Terug naar nieuwsoverzicht
NGK de Pelgrim
NGK de Pelgrim