Vrij komen van seksverslaving door samen ‘in het licht te staan’ bij Falling Forward mannengroep

Relaties en seksualiteit zijn een prachtig geschenk van God. Toch komen deze thema’s regelmatig naar voren wanneer we praten over zonden.
Als seks een verslaving wordt, bijvoorbeeld als je niet weg kunt blijven bij porno, dan is het belangrijk om daar niet alleen mee te blijven worstelen. De Falling Forward mannengroep (interkerkelijk) in De Schuilplaats is een plek waar je samen met andere mannen stappen leert nemen in het vrij worden van je verslaving. We maken duidelijke afspraken om het veilig te houden, en er is geen veroordeling. We leren te groeien in onze echte identiteit als man naar Gods hart.

Voor meer informatie over de groep, zie www.lwnederland.nl/p_ff.php.

Een van de deelnemers zegt: “Ik ben me bewust geworden van de wortels van mijn verslaving: eenzaamheid, niet open zijn, alles zelf op willen lossen. Ik ben naar mijn partner toe veel meer open geworden, we bidden met elkaar, en lezen samen de Bijbel. Voordat ik aan deze groep begon leefden we meer langs elkaar heen.

Misschien is deze groep iets voor jou? Heb jij de moed om eerlijk te worden, niet langer je probleem te bagatelliseren, en verlang je ernaar om echt vrij te worden?
Stuur dan even een email naar mannengroepede@gmail.com, dan nemen we contact met je op. Vanzelfsprekend behandelen we dit met vertrouwelijkheid.

Lees ook eens het artikel in het magazine Opbouw.


Terug naar nieuwsoverzicht
NGK de Pelgrim
NGK de Pelgrim