Voor wie ben jij present?

Voor wie ben jij present?

Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Dat is de missie van Present! Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid om je als groep of individu in je eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

Dat kan eenmalig, op projectbasis waardoor je met elkaar een zinvolle en goed bestede dag beleeft. Maar ook als jouw groep zich op structurele basis voor een ander in Ede wil inzetten kunnen jullie je aanmelden. Het doel van Present is om een beweging op gang te brengen in de samenleving waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. En dat werkt. Want met een Present-project komt er in één dag echt iets van de grond en ontstaan er ontmoetingen van blijvende waarde!

Voor NGK De Pelgrim hebben we een coördinator voor Stichting Present, Tamara Aanen. Wanneer je je in wilt zetten voor Present, gewoon een keertje proberen of vaker, dan kun je contact opnemen met haar via tamara.aanen@presentede.nl, of haar gewoon aanspreken na de zondagse eredienst. De eerstvolgende grote klusdagen zijn zaterdag 10 februari 2018 en zaterdag 24 maart 2018, maar ook op andere dagen ben je van harte welkom om je in te zetten! Geef svp aan wat jouw talent is, verven of schoonmaken, behangen of tuinieren, wandelen met ouderen of spelletjes doen, of iets geheel anders. Doe/ontdek wat je leuk vindt en help er een ander mee!


Terug naar nieuwsoverzicht
NGK de Pelgrim
NGK de Pelgrim