Groundwork Basictraining in Ede

groundwork.

Van 16 – 18 april organiseert Groundwork een trainingsweekend in De Schuilplaats in Ede. Groundwork werkt met een mooie mix van geloofs– en psychologische principes om te werken aan jezelf en je relaties met anderen. Laura Riemersma uit de NGK in Ede is als coach in opleiding betrokken bij Groundwork en vertelt er iets over.

Wat is Groundwork?
“Groundwork is een organisatie die door middel van een driedaagse training, jou wil helpen te groeien als persoon en in relaties met anderen. De training helpt je te ontdekken wie je écht bent, jezelf te ontplooien, patronen in jezelf te herkennen, los te komen van bepaalde patronen en verdieping te brengen in persoonlijke relaties en je relatie met God.

Groundwork helpt je door lezingen, praktische oefeningen en reflectiemomenten bepaalde patronen te ontrafelen en te vervangen door een gezonde manier van reageren. De training is gebaseerd op principes vanuit de bijbel en vanuit de psychologie, een mooie basis om van daaruit aan jezelf te werken. Tijdens de training zijn veel coaches aanwezig die je verder willen helpen in je zoektocht en ontwikkeling.”

Laura Riemersma

Laura Riemersma

Hoe ben jij erbij betrokken geraakt?
“Nadat ik Michelle van Dusseldorp een paar keer op New Wine had horen spreken was ik enthousiast geworden over haar lezingen en de titel van haar boek; Ik kan veranderen, 11 stappen naar innerlijke heling en groei. Ik dacht: wow zou dat écht kunnen? Dat je echt van bepaalde patronen af kan komen? Innerlijke heling en groei mag ervaren in deze gebroken wereld? Al lezende in het boek werd ik aan het denken gezet, geprikkeld en nieuwsgierig naar de training. Deze heb ik in 2012 gevolgd. Een intensieve training waarin veel aan de orde kwam en waar ik stap voor stap verder mee kon.

Oké de beloofde dertig dagen die nodig zouden zijn om een verandering teweeg te brengen of om iets tot een gewoonte te maken duren in mijn geval iets langer, maar de training heeft me zeker veel handvatten gegeven in hoe ik beter met bepaalde situaties kan omgaan. Ben zodanig enthousiast geworden door de groundworkprincipes, dat ik inmiddels alweer twee jaar meedraai als coach in opleiding! Supergaaf om naast andere mensen te staan en hen een stukje hoop en groei te mogen aanbieden.”

Waarom zou je deze conferentie aanraden?
“Omdat iedereen het waard is om te groeien en bloeien tot eer van God en de mensen om je heen! Het is echt een waardevolle investering in jezelf waar ook je omgeving iets van zal merken! Je wordt er écht een mooier mens van! ;)”

Meer weten over Groundwork? Kijk op groundwork.nl, mail naar info@groundwork.nl of bel het servicebureau van Groundwork op 06-57941797.
 .

Terug naar nieuwsoverzicht
NGK de Pelgrim
NGK de Pelgrim