Alle activiteiten De Pelgrim afgelast tot en met 6 april

Naar aanleiding van de aangescherpte richtlijnen om het corona-virus te bestrijden, is besloten om alle activiteiten van De Pelgrim af te gelasten tot en met 6 april. Als kerkenraad volgen we hiermee het advies van de overheid. Hieronder leest u meer.

Kerkdiensten

Dit betekent dat u niet naar de kerk kunt komen op zondag. Wel wordt er, in samenwerking met NGK De Proosdij, elke zondag in maart een gezamenlijke kerkdienst uitgezonden via internet: https://kerkdienstgemist.nl/stations/533-Nederlands-Gereformeerde-kerk-De-Proosdij-Ede 
Deze online vieringen beginnen om 10.00 uur en zijn zo ingericht dat u ze thuis kunt meebeleven. Komende zondag staat uiteraard in het teken van de corona-crisis. Onze predikanten Peter Sinia en Ton Vos gaan samen voor.

Let op: als veel mensen tegelijkertijd de online kerkdienst bekijken, kan het gebeuren dat de website overbelast raakt. We kunnen dat helaas niet helemaal goed inschatten. U kunt de kerkdienst overigens altijd later terugkijken.

Jeugdwerk

Ook alle jeugdwerk activiteiten zijn voor de maand maart afgelast.

We begrijpen dat deze beslissing ingrijpende gevolgen heeft voor ons kerkelijk leven. Toch willen we – ondanks de beperkingen – zo veel mogelijk samen gemeente blijven. De online vieringen vormen daarin een belangrijk onderdeel, maar er wordt ook nagedacht om via andere digitale vormen verbonden te blijven. Via de nieuwsbrief houden we u zo goed mogelijk op de hoogte.

Onderlinge hulp

Heeft u tijdens de komende weken behoefte aan pastorale ondersteuning of praktische hulp? Neem dan contact op met uw wijkouderling of -diaken. Laten we ook als gemeenteleden elkaar van harte ondersteunen waar dat nodig is.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met kerkenraad@ngkdepelgrim.nl.


Terug naar nieuwsoverzicht
NGK de Pelgrim
NGK de Pelgrim